Tweets

  1.   retwitteó
    Una semana para el reto en las IV Jornades d'Infermeria de Sant Pau. Empiezan los nervios... @EuiSantPa
  2.   retwitteó
    Our team is honored with a Caixa Impulse 2018. To fight prostate cancer teams of uro-oncologists, biologists/chemists,informatics & structural biologists! 💊🧬 santpau
  3.   retwitteó
    Són estudiants d' a l' i avui han dedicat una estona a en grup 👏👏 Visites que alegren el dia! Gràcies!!
     
  4. La sessió “Què em passa a la glàndula tiroide?” prevista per dijous 21/02 canvia al dijous 07/03. La conferència serà a càrrec del Dr. Dídac Mauricio, director d' , i tindrà lloc a les sales polivalents de l'hospital de 18.30 a 20 h. L’entrada és lliure i gratuïta.
  5.   retwitteó
  6.   retwitteó
    📍Necessites que algú et faci companyia mentre reps tractament o esperes a planta? 📍Com a cuidador principal del malalt, necessites un descans 🏨Tenim voluntaris als hospitals i 📍Contactan's si necessites suport i companyia!
  7.   retwitteó
    📣 Buscamos 🤰 para estudiar el impacto de la del aire en la gestación ✅ Si estás en el 1º trim. ✅ Si vives en BCN o Esplugues ➡ Participa en : cc
  8.   retwitteó
    CHARLA GRATUITA ESTA TARDE A LAS 19h Entrada libre y gratuita. Hospital sant Pau, c/ Sant Quití 89, planta 2 (sala polivalente) ¡TE ESPERAMOS!
  9.   retwitteó
    Charlas gratuitas para nuestras pacientes de
  10. Dimecres 20/02 xerrada “Viure millor la reproducció assistida” organitzada per , la i . La cita és a les 19h a les sales polivalents i l'entrada és lliure i gratuïta.
  11.   retwitteó
    El proper 21 de febrer, sessió informativa sobre l'atenció al part normal a . Més informació a
  12.   retwitteó
    Fa uns dies, en motiu del , un grup de vam visitar els nens i nenes ingressades a la unitat de . 👨‍🚒👩‍🚒💪Els hi vam traslladar la nostra admiració i tota la força i el suport a aquests petits herois i heroïnes.
     
  13.   retwitteó
    Inauguració 8è UpDate directiu en al #2019
  14.   retwitteó
    Ara presentem amb el el 8è up date directiu d’ a . Sala plena!
  15.   retwitteó
    El Grupo Español de de la pide cambios en el modelo asistencial de los mayores con cáncer durante el V Workshop de celebrado en el
  16.   retwitteó
    Acosta-t'hi si ho necessites, som aquí per ajudar-te. Sense cita prèvia, ni derivació de l'equip mèdic. Temporalment, i mentre s’acaba de construir, ens trobaràs a l’Escola de Patologia del Llenguatge de Més info:
  17. Aquest dijous 21/02 sessió informativa sobre el a a càrrec del servei de i . La trobada és oberta a tothom, formalitzant inscripció gratuïta aquí:
  18.   retwitteó
    Que gran noticia!!! Ahora... a por todas!!! 💪💪💪💪 👏👏👏👏