Ada ColauCuenta verificada

@AdaColau

Alcaldessa de Barcelona. Mayor of Barcelona Canal Telegram: 
Barcelona
Se unió en enero de 2010
 

Tweets

  1.   retwitteó
    Al Parlament Europeu amb Ciutats compromeses amb els . Barcelona i 8 ciutats posem l’habitatge assequible i lluita contra el sensellarisme com a prioritat i exigim a UE inversió i legislació per garantir dret a l’habitatge
  2.   retwitteó
    Algú creu que és normal que per 3.400 nens i nenes hi hagi assignats 1,8 pediatres? És el que passa al Centre de Salut de Cotxeres. Avui les famílies de han exigit a que reverteixin aquesta situació inacceptable que posa en risc la salut dels infants.
  3. Sr , la vida de 630 personas se salvaron gracias a los activistas del Aquarius, no a Ud. En cambio Ud ahora mismo es responsable de retener en el puerto de Barcelona, impidiendo que rescate a centenares de personas. Sea coherente: !
  4. Thank you very much and for accompanying us to the Supreme Court to call for a political solution to the Catalan conflict. Thank you for understanding that the trial of pro-independence leaders is an important issue for European democracy.
  5.   retwitteó
    🗣️L'alcaldessa de Barcelona compareix davant del Tribunal Suprem amb motiu del judici als líders polítics i socials independentistes.
  6. Avui som a Madrid amb i , portaveus de i , q representen 100 eurodiputats/des. A Catalunya, Espanya i Europa cal construir aliances per defensar el diàleg i aconseguir q els conflictes polítics es resolguin als parlaments,no als tribunals
  7.   retwitteó
    A Madrid amb . Portem la veu d’un centenar d'eurodiputats/es al Suprem per denunciar davant d’Europa la persecució dels nostres adversaris polítics i de .
  8.   retwitteó
    Llegamos al Tribunal Supremo con y las representantes en el Parlamento Eu del y para reclamar que los conflictos políticos se resuelvan políticamente. Estar hoy aquí es un fracaso para la democracia.
     
  9.   retwitteó
    Los conflictos políticos deben resolverse políticamente y nunca judicializarse. Así lo hemos solicitado hoy en visita europarlamentaria al Tribunal Supremo junto a .
     
  10.   retwitteó
    💬 "Estas elecciones nos jugamos avanzar en feminismo, en justicia social, frente a una propuesta que nos lleva al siglo pasado". Entrevista en sobre feminismo, elecciones y qué hemos conseguido en el Ayuntamiento de Barcelona 👇
  11. Mucho orgullo de este municipalismo franquista 💪
  12. és un projecte pioner en polítiques socials. Apropem la tecnologia a la gent gran x ajudar-la a combatre la solitud, eixamplem la xarxa de relacions i donem eines xq se senti part d la comunitat. Per una ciutat +humana on la tecnologia estigui al servei d les persones
     
  13.   retwitteó
    🗞Hoy escribo en sobre los avances de Barcelona en igualdad y la necesidad de introducir el feminismo en todas las políticas públicas. ¡Espero que os guste! 😉
  14. La semana que viene empieza el Mobile World Congress y, antes de que me pregunten por el Congreso, ya me están preguntando por la visita del Rey. Escucharéis muchas cosas sobre la cena del domingo y el 'besamanos', así que os lo explico yo misma.
  15.   retwitteó
    Ja som a Twitter! 🎈🎈🎈 Vols conèixer els serveis i programes del Centre LGTBI? 🌈 Mira i comparteix! 📺
  16. Les persones amb síndrome Asperger mereixen respecte i acompanyament. La inclusió és responsabilitat de tothom i és imprescindible per fer un món més just. Som diferents i en la diversitat està la nostra riquesa.
  17. Durant el cap de setmana, la nit barcelonina s’ha omplert d’art, creativitat i màgia amb . El Poblenou il•luminat amb la creativitat d’artistes i estudiants fins avui al vespre ens espera. Si encara no hi heu anat, aprofiteu!
     
  18.   retwitteó
    Avui estrenem la plaça Mossèn Cortinas de . Més accessible, inclusiva i pensada amb els infants i el conjunt dels veïns i veïnes. I acabant també obres nou mercat. 4 anys treballant colze a colze i invertint en els barris
     
  19.   retwitteó
    Pedro Sánchez podría regular todavía el precio de los alquileres. Sería una muestra clara, sencilla, de que convoca elecciones para construir una alternativa a las derechas y no para acercarse a C's. Habría que obligarlo a hacerlo.
  20. Felicitats a guanyadors/es , q faig extensives als equips, famílies i persones estimades, pq rera cada premi hi ha una feina col.lectiva que implica una xarxa de persones: com la pròpia ciutat. Gràcies pq amb la vostra tasca feu d Barcelona una ciutat millor ❤️